Stichting Projecten

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact

Ondernemers durven risico’s te nemen en creëren banen. Daarnaast zijn ondernemers een belangrijke steunpilaar voor veel maatschappelijke initiatieven. Daarom streven wij naar een zo goed mogelijk ondernemersklimaat. Enerzijds doen we dat door de stem van onze leden te vertegenwoordigen via onze belangenbehartiging, lokaal, nationaal en Europees. Anderzijds doen we dat via het organiseren van projecten. Deze projecten zorgen voor ondersteuning op:

  • (Maatschappelijke) uitdagingen waar ondernemers mee worden geconfronteerd, zoals verduurzaming, digitalisering, financiering en cybersecurity.
  • Veranderingen in wet- en regelgeving waar ondernemers op dienen te anticiperen, zoals de privacywetgeving of de uitvloeiselen van het pensioenakkoord.  

 

Ondernemerschap

De Stichting Projecten MKB-Nederland, onderdeel van MKB-Nederland, initieert, coördineert en regisseert samenwerkingsprojecten rondom ondernemerschap. Wij werken in onze projecten nauw samen met de overheid, kennispartners, branche- en ondernemersverenigingen, kennisinstellingen en 'de markt'. Wij spreken de taal van de ondernemer en denken vanuit oplossingen. Praktisch en passend bij onze leden. Dat doen we onder andere door middel van co-creatie, onderzoeken, informatiecampagnes, bijeenkomsten en de ontwikkelingen en organisatie van praktische tools en ondersteuning.

 

Kijk hier voor een actueel overzicht van onze projecten.