Activiteitenagenda

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact

Tijdens evenementen kan door beeldmakers van organisatoren foto- en filmmateriaal worden gemaakt.
Deze beelden kunnen zij eventueel publiceren via print of digitale kanalen. Op deze beelden kunt u bedoeld of onbedoeld worden vastgelegd. Mocht u dit als een probleem ervaren, raden wij u aan dit te melden via ons contactformulier.

SDGs
2709
Laat je inspireren door de kennis en kunde van andere ondernemers op het interactieve en inspirerende symposium op de SDG Action Day.
LEARN
2909
Vanaf september wordt de Wet Toekomst Pensioenen behandeld in de Tweede Kamer. Met de tweedaagse opleiding Wet Toekomst Pensioenen & Governance van SPO Pensioenopleiders, maakt u kennis met het nieuwe pensioencontract. De opleiding is exclusief toegankelijk voor deelnemers/cursisten werkzaam bij de leden van VNO-NCW en MKB-Nederland.

2909
Hoe pak je het aan als ondernemer? Hoe kom je financieel gezond uit de corona-crisis?

0610
Donderdag 6 oktober, Utrecht. m.m.v. Jan van den Broek

1110
Op dinsdag 11 oktober is het zo ver: dan is er weer een nieuwe editie van de talkshow ‘ De Staat van Leiderschap’.

1210
Het Minisymposium Stoffen wordt twee keer per jaar georganiseerd door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat samen met VNO-NCW, Koninklijke VNCI en WECF.

1210
Oktober is de cybersecuritymaand en tevens wordt de Week van de Veiligheid georganiseerd.

1210
Vanaf 2023 moeten werkgevers met 100 of meer werknemers de 

0311
Vanaf september wordt de Wet Toekomst Pensioenen behandeld in de Tweede Kamer. Met de tweedaagse opleiding Wet Toekomst Pensioenen & Governance maakt u kennis met het nieuwe pensioencontract. Deze opleiding organiseren we in samenwerking met pensioenopleider SPO. De opleiding is exclusief toegankelijk voor deelnemers/cursisten werkzaam bij de leden van VNO-NCW en MKB-Nederland.

0811
Vanaf 14 september kunnen vrouwelijke ondernemers die met hun bedrijf meer impact willen maken zich aanmelden voor een exclusieve Marketing Bootcamp van Google, in samenwerking met MKB-Nederland en Impact Hub Amsterdam.