Activiteitenagenda

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact

Tijdens evenementen kan door beeldmakers van organisatoren foto- en filmmateriaal worden gemaakt. Deze beelden kunnen zij eventueel publiceren via print of digitale kanalen. Op deze beelden kunt u bedoeld of onbedoeld worden vastgelegd. Mocht u dit als een probleem ervaren, raden wij u aan dit te melden via ons contactformulier.

3009
Op woensdag 30 september vindt NEX20 plaats: volledig online, met inspirerende key note sprekers, een-op-een adviesgesprekken met het buitenlands ambassade- en handelsnetwerk, een groot scala aan webinars, beursstands en netwerktafels met actuele thema’s.

0510
Week 41, start maandag 5 oktober. Ideeën/wensen zijn welkom!

0510
Op 5 oktober aanstaande zullen de staatssecretarissen Blokhuis en Van ‘t Wout de officiële aftrap doen van het landelijke programma Vitaal Bedrijf. Het programma van MKB-Nederland, VNO-NCW en Stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk! helpt ondernemers met het verbeteren van de vitaliteit op de werkvloer.

0810
Donderdag 8 oktober; organisatie: VNO-NCW, RIjksdienst voor Ondernemend Nederland, Netherlands-African Business Council

0810
Donderdag 8 oktober, van 11.00 tot 12.00 uur; I.s.m. MKB Toegankelijk – Stichting Accessibility, i.h.k.v. de Week van de Toegankelijkheid

1210
Wilt u zakendoen in Indonesië, Maleisië, Singapore, Thailand of Vietnam? Of wilt u in deze dynamische regio uw contacten uitbreiden? Neem dan van 12 oktober tot en met 11 december deel aan deze unieke online handelsreis.

3010
Op vrijdag 30 oktober organiseren MKB-Nederland en VNO-NCW in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Waterschapbestuurders Bedrijven/NVWB de jaarlijkse bijeenkomst over actuele dossiers rond water waterschappen. Naast waterschapsbestuurders nodigen wij ook van harte leden van VNO-NCW en MKB-Nederland uit om deze bijeenkomst bij te wonen.

0311
Bent u actief op het gebied van duurzame mode en textiel of watertechnologie? En wilt u zakendoen in Italië? Neem dan deel aan de virtuele handelsmissie op 3 en 4 november met Sigrid Kaag, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Het overkoepelende thema van deze missie is ‘circulaire economie’.

1311
Als besturen een vak is, is bestuurder zijn in een branchevereniging een vak apart. De MalieAcademy biedt daarom de eendaagse masterclass: Word een goede branchebestuurder, inleiding besturen bij een branchevereniging. Wegens succes is er een extra dag op 13 november.