Market Access Day 2024

18 September 2024

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
Datum:
Woensdag 18 September 2024
Tijd:
10:00 - 12:00
Locatie:
Malietoren
Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag
Kosten:
gratis

Op 18 september 2024 organiseren VNO-NCW en MKB-Nederland, het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de Europese Commissie (DG Trade) samen de ‘Market Access Day’ 2024 in de Malietoren. Inloop vanaf 10:00 uur en met gratis lunch na afloop voor de deelnemers tot 14.00 uur.

 

Tijdens de Market Access Day gaan we in verschillende sessies met elkaar in gesprek over het Europese handelsbeleid. We staan tijdens verschillende break-out-sessies stil bij het belang van vrijhandelsverdragen, de geopolitieke spanningen tussen de VS-EU-China en knelpunten die bedrijven onder andere ervaren met betrekking tot exportbelemmeringen richting derde landen. Daarnaast biedt de lunch (die u wordt aangeboden door de Europese Commissie) voldoende ruimte om te netwerken en in contact te treden met de Europese delegatie van DG Trade en de ambtenaren van het ministerie die daarnaast tijdens de plenaire sessie zullen stilstaan bij de Europese beleidsagenda en ontwikkelingen.

 

Aanmelden kan via deze link tot en met dinsdag 10 september. U kunt daarin ook uw voorkeuren opgeven voor de 2 deelsessies. We hanteren vanwege de beperkte ruimte in de Malietoren het principe: wie het eerst komt, het eerst maalt.