MKB Export Award

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
31-10-2019

MKB-Nederland, TNT, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en Language Institute Regina Coeli ('de Nonnen van Vught') dagen ondernemers uit met de MKB Export Award om internationaal hun bedrijf op de kaart te zetten. Met deze wedstrijd willen zij mkb-ondernemers helpen om hun bedrijf symbolisch op de wereldkaart te zetten en hun internationale ambities waar te maken. De wedstrijd is laagdrempelig, inspirerend en stimulerend.

 

Veel mkb-ondernemers hebben de potentie om met succes de grens over te gaan, maar zetten om een of andere reden maar niet die eerste stap. Anderen zijn al internationaal actief en kunnen hun business nog verder laten groeien. MKB-Nederland, TNT, RVO en Regina Coeli dagen juist die ondernemers uit om mee te dingen naar de MKB Export Award. Want voor de winnaar wordt die eerste stap of die uitbreiding van de buitenlandse activiteiten een stuk gemakkelijker.

 

15.000 euro aan vervoer

Met een ingevuld profiel dingen mkb-ondernemers mee naar een tegoedbon waarmee voor 15.000 euro vervoer van pakjes en vracht verzonden kan worden aangeboden door TNT, een jaar lang gratis lidmaatschap van MKB-Nederland, een zakenpartnerscan van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en stelt Regina Coeli drie dagen Taaltraining of Taalcoaching in een taal naar keuze beschikbaar. De winnaar mag ook op de gong slaan van Euronext, de beurs van Amsterdam!

 

In 2013-2014 vond de eerste editie van deze prijs plaats. Dovideq Medical was de eerste winnaar en kreeg op 6 maart 2014 de prijs overhandigd. Op 10 maart 2015, is Onora als winnaar van de tweede editie uit de bus gekomen. Recornect is op 17 maart 2016 aangewezen als winnaar van de derde editie. Hoenderdaal Fasteners won op 30 maart 2017 de MKB Export Award. Op 29 maart 2018 wees de jury Anne Pleun van Eijsden met haar start-up On the Rocks aan als winnaar van de MKB Export Award 2017. De zesde editie (2018) van de MKB Export Award is gewonnen door Leentjes gekleurde poedersuiker en uitgereikt op 19 maart 2019 tijdens hét event voor beginnende exporteurs: Klaar voor de start? Export! 

 

De winnaar van 2019 is geworden het creatieve designbedrijf House of Thol (Overasselt) van Thomas Linssen (37) en Jana Flohr (38).