Duurzame innovatieprijs

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
07-12-2021

Steeds meer ondernemers willen niet alleen groeien met hun bedrijf, maar ook actief bijdragen aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Met de Rabo Duurzame Innovatieprijs willen Rabobank en MKB-Nederland pioniers op dit vlak een podium bieden voor een vliegende start en helpen van hun innovatie een succes te maken. De inschrijving voor de prijs is nu geopend.

 

Rabo Duurzame Innovatieprijs

Rabo Duurzame Innovatieprijs is bedoeld voor ondernemers die met hun innovatie durven op te staan om de maatschappij beter te maken. Ze laten de maatschappij kennis maken met haalbare en rendabele innovaties, in de laatste ontwikkelingsfase, en met maatschappelijke impact. De prijs is een stimulans om van hun innovatie een succes te maken.

 

Prijs opent deuren

Het winnen van de prijs opent namelijk deuren, zoals een introductie bij interessante marktpartijen en advies over de benodigde financiering. De winnaar krijgt verder een geldbedrag van € 20.000,- en kan deelnemen aan een speciaal accelerator programma van Yes!Delft. Een deskundige jury, waarin ook MKB-Nederland is vertegenwoordigd, zal de inzendingen beoordelen.

 

Publieksprijs

Ook het publiek kan stemmen op hun favoriete innovatie bij de laatste 12 finalisten. De winnaar van deze publieksprijs ontvangt van MKB-Nederland een cheque om deel te nemen aan een masterclass van de MalieAcademy van VNO-NCW en MKB-Nederland. Voorzitter Jacco Vonhof zal deze overhandigen.

 

Vier categorieën

De Rabo Duurzame Innovatieprijs wordt uitgereikt in vier categorieën: Voedseltransitie, Vitale gemeenschappen & zorg, Circulair ondernemen en Energietransitie. Inschrijven kan tot en met 27 januari. Tijdens een pitchdag op 17 maart kiest de jury uit elke categorie drie finalisten. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de Floriade in Almere op 19 mei 2022. Kijk voor meer informatie over deelname, selectiecriteria en het verloop van de verkiezing op rabobank.nl/rdi.