Google

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact

Meer social impact met Marketing Bootcamp van Google en MKB-Nederland

 

Vanaf 14 september kunnen vrouwelijke ondernemers die met hun bedrijf meer impact willen maken zich aanmelden voor een exclusieve Marketing Bootcamp van Google, in samenwerking met MKB-Nederland en Impact Hub Amsterdam. Vanaf 8 november krijgen 25 ondernemers in drie maanden tijd in een exclusief coaching programma met live sessies, 1-op-1 coaching en digitale workshops tips en tricks mee om hun bedrijf te laten groeien.  

Ben jij de (mede)eigenaar van een sociale onderneming, die zich bijvoorbeeld inzet op het gebied van duurzaamheid of inclusiviteit? En wil jij je sociale impact vergroten? Leer in 12 weken tijd over het bouwen van je merk, het versnellen van je groei en het opschalen van je bedrijf. Er zijn drie fysieke groepsbijeenkomsten, waarmee je meer leert over onderwerpen zoals (online) zichtbaarheid, ondernemerschap en overheid en financiering. Je krijgt bruikbare tools en hulp bij het meten van je impact. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden om te netwerken met andere ondernemers en van elkaar te leren. Je leert, ontmoet en maakt plezier. Alles om jouw sociale impact te vergroten.  

Uit alle aanmeldingen worden 25 deelnemers geselecteerd. Lees hier meer over het programma en de selectiecriteria om deel te kunnen nemen. Aanmelden kan tot 24 oktober.