Vrijdag 19 november: Dag van de Ondernemer 2021

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
17-11-2021

Vrijdag viert Nederland op initiatief van MKB-Nederland voor de zesde keer op rij de Dag van de Ondernemer. Meer dan ooit verdienen ondernemers onze steun en waardering. In binnen- én buitenland zijn talloze activiteiten georganiseerd om ondernemers traditioneel in het zonnetje te zetten. Wel worden die als gevolg van de jongste coronamaatregelen op veel plekken anders ingevuld dan gepland.

 

Ondernemers bezoeken en bedanken

Bewindspersonen, Kamerleden, Europarlementariërs, brancheorganisaties, gemeenten, ambassades en de partners van de Dag van de Ondernemer: de animo om op deze bijzondere dag ondernemers te bezoeken, te bedanken of te trakteren is ook dit jaar weer groot. Op circa 130 plaatsen in het land zijn er activiteiten georganiseerd en er zijn bijna vijftig werkbezoeken gepland.

 

Activiteiten online én fysiek

Door de vorige week aangekondigde coronamaatregelen wordt de Dag op veel plekken anders dan gepland. Wat op grond van de huidige maatregelen door mág gaan, kán in principe ook doorgaan. Maar het moet wel mogelijk zijn en voor alle betrokkenen ook goed voélen. Om die reden zal een groot aantal bedrijfsbezoeken en bijeenkomsten online in plaats van fysiek plaatsvinden.

Wie online een (collega)ondernemer vrijdag een hart onder de riem wil steken, kan voor inspiratie en tools terecht op de website van de Dag van de Ondernemer. Met onze kaartentool is het bijvoorbeeld mogelijk om iemand een persoonlijk bericht te sturen.

 

Over de Dag van de Ondernemer

MKB-Nederland heeft zes jaar geleden de derde vrijdag van november uitgeroepen tot Dag van de Ondernemer. De organisatie vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop we stilstaan bij de enorme waarde van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop we hen bedanken voor hun durf en doorzettingsvermogen, hun creativiteit en innovatiekracht, hun rol als banenmotor en voor hun maatschappelijke bijdrage.

De Dag van de Ondernemer wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners Meta en Nationale Nederlanden.