Ondernemen.nl: wegwijzer naar ondernemersinformatie en tools

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
19-02-2021

Met www.ondernemen.nl hebben ondernemers, branche-, regionale en lokale organisaties voortaan één handige ingang van waaruit verwezen wordt naar de dienstverlening van de beide koepels. Ondernemen.nl is onderdeel van de verenigingen MKB-Nederland en VNO-NCW.

 

Bundelen van bestaande, maar nu versnipperd aangeboden content van onze projecten en programma's. Met die gedachte zijn MKB-Nederland en VNO-NCW Ondernemen.nl gestart. Deze website, die naast de lobbysites vno-ncw.nl en mkb.nl komt te staan, wil fungeren als een wegwijzer naar de veelheid aan praktische informatie en tools die vanuit huidige of toekomstige campagnes aanwezig is bij MKB-Nederland en VNO-NCW en de partners in hun netwerk.

 

Vier thema's

De nieuwe site, die nog volop in ontwikkeling is, begint met vier actuele thema's. Onder het thema Corona vindt de bezoeker onder meer de Coronacalculator en Mijncoronaprotocol. Maar ookvragen en antwoorden, bijvoorbeeld over het vaccinatiebeleid, en ons overzicht van de steunmaatregelen zijn hier terug te vinden. Bij het thema Energiebesparing kunnen ondernemers doorlinken naar de recent geïntroduceerde digitale bespaarassistent DEB, of de informatie van het programma Wattjekuntbesparen. Op dezelfde manier is ook de content gebundeld op de thema's Internationaal Ondernemen en HR & Medewerkers (onder meer Opnaarde100.000 banen en Vitaal Bedrijf). Informatie die dus ook afkomstig kan zijn van partners of gelieerde organisaties, zoals AWVN of NLinBusiness. Tot slot vind je op Ondernemen.nl een kalender met interessante en bruikbare events voor ondernemers.

 

Verenigingenvinder

Bedrijven worden op Ondernemen.nl voorts gewezen op voor hen relevante verenigingen via de Verenigingenvinder. Verenigingen kunnen gebruik maken van (de content van) Ondernemen.nl. in de communicatie met hun leden. Andersom zijn concrete suggesties en tips welkom via info@ondernemen.nl.

 

Verhoging van de digitale service is een van de speerpunten van MKB-Nederland en VNO-NCW. De ontwikkeling van Ondernemen.nl past daarbij.

Lees meer over