VIB

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact

VIB
De Nederlandse isolatiebranche telt in totaal ongeveer 3.850 werknemers waarvan ± 75% werkzaam is bij VIB-leden. De totale gezamenlijke omzet van Nederlandse isolatiebedrijven wordt op ruim € 500 miljoen geschat. De Nederlandse Vereniging van Ondernemers in het Thermisch Isolatiebedrijf is in 1931 opgericht door isolatiebedrijven die hun gezamenlijke belangen wilden verenigen en sindsdien heeft de VIB zich ontwikkeld tot een actieve, sterke, onafhankelijke branchevereniging voor en door de leden.
De VIB stimuleert krachtig de professionaliteit van de leden. Daartoe organiseert de VIB bijeenkomsten op locatie, is zij initiatiefnemer van het vakblad voor de sector, het Isolatie Magazine en is de VIB organisator van het isolatieseminar. De VIB is medeoprichter van het kennis- en adviesinstituut NCTI , deelnemer in het opleidingsinstituut OOI en betrokken bij standaardisatie via de Stichtingen CINI en ISSO.
VIB-leden profiteren direct van het werk dat de VIB verzet. Als belangenbehartiger zet de VIB bovendien actuele issues op de maatschappelijke en politieke agenda. Ook internationaal is de VIB actief. Voor de leden biedt de VIB verder allerlei vormen van individuele belangenbehartiging aan zoals een juridische helpdesk. De VIB-leden staan klaar voor hun opdrachtgevers ondersteund vanuit de VIB

VIB
Postbus 2600
3430 GA Nieuwegein
Tel  030 630 04 04
Fax  030 605 32 08
E-mail  vib@isoleren.nl

www.isoleren.nl