VDN

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact

De Verenigde Dagattracties Nederland heeft als missie om het gezamenlijke belang van de aangesloten leden te dienen en het aanzien en de professionaliteit van de sector te bevorderen.

In ons land stellen talloze bedrijven -groot en klein- met tienduizenden medewerkers zich tot doel om mensen en leuk dagje uit te laten beleven, waarin vermaak, educatie en ontspanning centraal staan. Een bruisende, vernieuwende en bloeiende sector waar het publiek zijn weg feilloos en dankbaar naar weet te vinden en van kan genieten.

Weinig kon een gezonde sector gebeuren, totdat het Corona-virus de gehele wereld overkwam en in een klap vrijwel het gehele dagelijkse leven op zijn kop zette. Van de ene op de andere dag veranderde de sociale omgang, vermaak buitenshuis kon nauwelijks meer en vele bedrijfstakken kwamen nagenoeg volledig stil te liggen.

De intrede van het virus heeft meer dan ooit zichtbaar gemaakt hoe groot maar tegelijkertijd kwetsbaar en versnipperd deze sector is. Daarom is het juist nu tijd om de krachten te bundelen. Mede om deze reden is het initiatief genomen om een vereniging van dagattracties op te richten.

 

De Verenigde Dagattracties Nederland heeft op de korte termijn als doel om samen te werken in de strijd tegen de crisis rondom het COVID-19-virus, maar vooral om te verenigen voor de lange termijn. Om juist nu een gezamenlijke strategie te ontwikkelen voor na de crisis, om kennis te delen, om de kwaliteit van onze sector te vergroten en om, waar mogelijk, de marketing en distributie te verbeteren. Maar bovenal om te zorgen dat onze sector na deze crisis snel weer kan groeien en kan door ontwikkelen tot een van de beste ter wereld.

 

VDN
Paulus Potterstraat 2
1071 CZ Amsterdam

Tel 06-29002531
www.verenigdedagattracties.nl
info@verenigdedagattracties.nl