VAN

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact

De VAN Kansspelen Brancheorganisatie kortweg VAN genoemd, is sinds 1971 dé branche-organisatie voor producenten, groothandelaren en exploitanten van speelautomaten in Nederland. De VAN heeft circa 214 leden. Samen vertegenwoordigen zij ruim 90% van de speelautomaten die in de Nederlandse markt uitstaan. Ze hebben circa 3.000 medewerkers in dienst.
De in de VAN verenigde bedrijven zijn zeer uiteenlopend in grootte, bedrijfsactiviteit en achtergrond. De bedrijven hebben met elkaar gemeen: het streven naar een veelzijdig en kwalitatief hoogwaardig aanbod van modern amusement, met open oog voor de maatschappelijke omgeving waarin dat gebeurt.

De VAN zet zich als werkgeversorganisatie in voor de belangen van haar individuele leden en de branche als geheel; lokaal, landelijk én op Europees niveau als lid van de Europese Speelautomaten Branche-organisatie Euromat. De VAN rekent het tot haar taak om zich met hart en ziel in te zetten om de speelautomatenbranche positief te profileren. Een belangrijk hulpmiddel hierbij is het werken aan een economisch en ethisch gezonde bedrijfsvoering van de individuele ondernemingen. De aangesloten ondernemers hanteren de voorschriften en kwaliteitsnormen die door de VAN zijn opgesteld. Maar de VAN is bovenal een werkgeversorganisatie die haar leden met raad en daad ter zijde staat. Het geven van juridische en andere adviezen behoort tot de dagelijkse praktijk van het secretariaat, als ook het bijstaan van leden bij procedures. Ook het geven van uitleg over de Wet op de Kansspelen is een belangrijke taak.

 

VAN
Bezuidenhoutseweg 12
Postbus 93002
2509 AA DEN HAAG
Tel 070 - 3490190
E-mail mail@vaninfo.nl

www.vaninfo.nl