Schoonmakend Nederland

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact

Schoonmakend Nederland staat voor de ondernemers in de schoonmaakbranche. We staan dicht bij onze leden en streven ernaar om samen met hen de schoonmaakbranche beter en structureel op de kaart te zetten.

 

We komen op voor de belangen van onze leden, we verbinden en ondersteunen hen bij hun gezamenlijke en individuele uitdagingen. Hierdoor kunnen onze ondernemers waardevol werk bieden op een aantrekkelijke arbeidsmarkt en kunnen zij succesvol opereren in een gezond ondernemersklimaat.

 

Schoonmakend Nederland, voorheen OSB, is al 40 jaar de brancheorganisatie voor de professionele schoonmaak- en glazenwassersbedrijven

 

Schoonmakend Nederland behartigt de belangen van ongeveer 300 ondernemers in de schoonmaak- en glazenwassersbranche in Nederland. Onze leden realiseren 70% van de totale omzet van de markt. Zij richten zich voornamelijk op de zakelijke markt. Onze leden zijn actief in onder meer ziekenhuizen, luchthavens, stations, kantoren, fabrieken en scholen, hotels en laboratoria. Overal zijn zij aanwezig, zichtbaar of achter de schermen. Onze mensen representeren het hart van onze samenleving. Meer dan 170 verschillende nationaliteiten en achtergronden werken op een inclusieve manier samen.

 

De schoonmaak- en glazenwassersbranche is heel dynamisch. Onze leden staan centraal en bepalen onze koers. We helpen hen om zich (nog verder) te professionaliseren, bijvoorbeeld door het afsluiten van de Collectieve Arbeidsovereenkomst (cao), door politieke lobby en imagoversterking.

 

 

Bezoekadres

Rompertsebaan 50

's-Hertogenbosch

 

Postadres

Postbus 3265 5203 DG 's-Hertogenbosch

Tel: 073 648 38 50 

CAO Helpdesk 0800 - 22 65 456

 

E-mail: info@schoonmakendnederland.nl

www.schoonmakendnederland.nl