NJU

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact

De NJU is de belangenvereniging vóór en dóór juweliers, uurwerkherstellers en taxateurs in Nederland. Hoe meer bedrijven zijn aangesloten, hoe sterker de NJU staat. Dat betekent namelijk meer invloed en grotere voordelen voor de leden.

De NJU is aangesloten bij de Federatie Goud en Zilver, de overkoepelende brancheorganisatie voor ondernemers in de goud-, zilver-, uurwerken- en edelstenenbranche.

Invloed
Meer dan de helft van de ondernemingen in de sieraden- en horlogebranche is lid van de NJU. Daardoor heeft de NJU veel invloed. De NJU is aangesloten bij de Federatie Goud en Zilver (FGZ), met als medeleden de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ) en de vereniging voor de groothandel en industrie VIGROS. Om nog meer invloed uit te oefenen, ook buiten de branche, is de NJU o.a. aangesloten bij MKB-Nederland, de Nationale Winkelraad en de CEAHR, de Europese koepelorganisatie voor uurwerkherstellers.

Secties
Binnen de NJU bestaan drie secties: de Sectie Taxateurs van juweliersartikelen van na 1952, de Sectie Uurwerkherstellers en de Nederlandse Juweliers Club. Deze secties zetten zich in voor de specifieke belangen van de leden en organiseren diverse activiteiten zoals cursussen en bijeenkomsten

NJU
Röntgenlaan 11
2719 DX ZOETERMEER
Tel 079 331 53 00 

E-mail nju@wxs.nl

www.nju.nl