BGNU

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact

BGNU staat voor Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen: alle uitvaartondernemingen - van klein tot groot - die lid zijn van BGNU, zijn in het bezit van het Keurmerk Uitvaartzorg of zijn actief doende dat te behalen. De leden staan voor de kernwaarden van BGNU: medeleven, betrouwbaarheid, transparantie en keuzevrijheid.

 

BGNU richt zich op:

  • Belangenbehartiging: BGNU behartigt de belangen van de uitvaartbranche en die van haar leden, en lobbyt daarvoor. BGNU is het aanspreekpunt voor overheid, media, toeleveranciers, zorginstellingen en beroepsorganisaties. BGNU is de grootste onderhandelingspartij voor de cao Uitvaartbranche.
  • Kwaliteit en keurmerken: BGNU bewaakt de kwaliteit van de dienstverlening en ontwikkelde daarvoor het Keurmerk Uitvaartzorg, het Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg en het Register Uitvaartverzorgers. BGNU is aangesloten bij de Stichting Klachteninstituut Uitvaartwezen.
  • Contact: BGNU vindt onderlinge contacten tussen haar leden belangrijk en organiseert daartoe verschillende bijeenkomsten. BGNU zelf onderhoudt nauwe contacten met andere organisaties in de branche en is vertegenwoordigd in diverse nationale en internationale organisaties.
  • Ledenvoordeel: BGNU is eigenaar van Brancheblad Uitvaartzorg en heeft verschillende mantelovereenkomsten voor haar leden afgesloten. 

 

BGNU

Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen
Postbus 484

3500 AL Utrecht
Tel 070 - 364 75 00 

Fax 070 - 345 90 23
E-mail info@bgnu.nl

www.bgnu.nl