ECHO nr. 54: Marokkaans ministerie van Industrie en Handel opent nieuw onderzoek naar invoer Polyvinylchloride (PVC) van oorsprong uit of uitgevoerd uit EU, VK en Mexico

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
18-07-2022

Op 13 juli 2022 heeft het Marokkaanse ministerie van Industrie en Handel een nieuw onderzoek bij het vervallen van de maatregelen geopend met betrekking tot de invoer van Polyvinylchloride (PVC) van oorsprong uit of uitgevoerd uit de Europese Unie, het VK en Mexico.

Het betreft hier Polyvinylchloride (PVC) in primaire vorm, niet gemengd met andere stoffen

 

Betrokken EU-landen: Alle 4

Andere betrokken landen: Mexico, Verenigd Koninkrijk

 

Tariefcode: 390410

 

Opmerking: De intentieverklaring (NoI) is ter referentie bijgevoegd: De deadline om te registreren als belanghebbende, vragenlijst aan te vragen en opmerkingen in te dienen is 17 augustus 2022.

 

Producenten en/of verenigingen die mogelijk door dit onderzoek worden getroffen kunnen rechtstreeks contact opnemen via Trade.Defence.Third.Countries@ec.europa.eu.

 

Handige links

• Maatregelen die EU heeft genomen staan op de EUR-LEX-website.

• Toelichting van maatregelen tegen lidstaten van de EU op de website van de Europese Commissie.

 

Als u nog vragen hebt, kunt u contact opnemen met het Ministerie van Buitenlandse Zaken via e-mail: DGBEB-Antidumping@minbuza.nl.

Aanmelden ECHO-berichten

Geïnteresseerd in handelspolitieke informatie over bijvoorbeeld sanctiemaatregelen, antidumping en vrijhandelsakkoorden? Meld u hier aan voor deze service van Buitenlandse Zaken, VNO‑NCW en MKB‑Nederland i.s.m. ICC Nederland en de Kamers van Koophandel.