ECHO nr. 39: Ministerie van Handel Volksrepubliek China verspreidt vragenlijsten voor herzieningsonderzoek bij vervallen antidumpingmaatregelen op invoer van Dispersion Unshifted Single-Mode Optical Fiber uit VS en EU

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
24-05-2022

Op 19 mei 2022 heeft het ministerie van Handel van de Volksrepubliek China vragenlijsten verspreid voor het herzieningsonderzoek bij het vervallen van de antidumpingmaatregelen op de invoer van Dispersion Unshifted Single-Mode Optical Fiber uit de VS en de EU.

 

Betrokken EU-landen: Alle

 

Andere betrokken landen: VS

 

Vervaldatum maatregelen: 21 april 2022

 

Tariefcodes: 900110

 

Opmerking
De kennisgeving (bijlagen 1 en 2) en de vragenlijsten (bijlagen 3 en 4) zijn ter referentie bijgevoegd. De deadline voor het indienen van ingevulde vragenlijsten is binnen 37 dagen vanaf 19 mei 2022.

 

Producenten en/of verenigingen die mogelijk door dit onderzoek worden getroffen kunnen rechtstreeks contact opnemen via Trade.Defence.Third.Countries@ec.europa.eu.

 

Handige links
• Maatregelen die EU heeft genomen staan op de EUR-LEX-website.
• Toelichting van maatregelen tegen lidstaten van de EU op de website van de Europese Commissie.

 

Als u nog vragen hebt, kunt u contact opnemen met het Ministerie van Buitenlandse Zaken via e-mail: DGBEB-Antidumping@minbuza.nl.

Aanmelden ECHO-berichten

Geïnteresseerd in handelspolitieke informatie over bijvoorbeeld sanctiemaatregelen, antidumping en vrijhandelsakkoorden? Meld u hier aan voor deze service van Buitenlandse Zaken, VNO‑NCW en MKB‑Nederland i.s.m. ICC Nederland en de Kamers van Koophandel.