ECHO nr. 37: VS start verlengingsonderzoek naar antidumpingmaatregelen op import van afgewerkte koolstofstalen flenzen (finished carbon steel flanges) uit Italië en Spanje

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
13-05-2022

De VS is op 2 mei jl. een verlengingsonderzoek gestart naar de antidumping- maatregelen op de import van afgewerkte koolstofstalen flenzen (finished carbon steel flanges) uit Italië en Spanje (bijlagen 1 en 2).

 

Betrokken EU-landen: Italië, Spanje

 

Andere betrokken landen: India

 

Tariefcodes: HS 730791 (bijlage 3)

 

Opmerkingen

Alle binnenlandse belanghebbende die willen deelnemen aan een Sunset Review dienen volledige inhoudelijke antwoorden in te dienen uiterlijk 30 dagen na de datum van publicatie in het Federal Register van dit bericht van kennisgeving - of uiterlijk op 1 juni 2022.

 

Personen die als partijen aan de procedure willen deelnemen, moeten uiterlijk 21 dagen na publicatie van dit bericht of uiterlijk op 23 mei 2022 bij de secretaris van de International Trade Commission (ITC) zijn aangemeld. (§ 201.11(b)(4)) Reacties op deze aankondiging van het ITC moeten uiterlijk op 1 juni 2022 zijn ingediend.

 

Belanghebbenden, die als partij zijn erkend, kunnen tot uiterlijk 14 juli 2022 opmerkingen indienen over de adequaatheid van reacties op de melding van instelling en of de ITC versnelde of volledige beoordelingen moet uitvoeren.

 

Producenten en/of verenigingen die mogelijk door dit onderzoek worden getroffen kunnen rechtstreeks contact opnemen via Trade.Defence.Third.Countries@ec.europa.eu.

 

Handige links

• Maatregelen die EU heeft genomen staan op de EUR-LEX-website.

• Toelichting van maatregelen tegen lidstaten van de EU op de website van de Europese Commissie.

 

Als u nog vragen hebt, kunt u contact opnemen met het Ministerie van Buitenlandse Zaken via e-mail: DGBEB-Antidumping@minbuza.nl.

Aanmelden ECHO-berichten

Geïnteresseerd in handelspolitieke informatie over bijvoorbeeld sanctiemaatregelen, antidumping en vrijhandelsakkoorden? Meld u hier aan voor deze service van Buitenlandse Zaken, VNO‑NCW en MKB‑Nederland i.s.m. ICC Nederland en de Kamers van Koophandel.