MKB Eindhoven gaat samenwerken met MKB-Nederland

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
22-11-2018

MKB Eindhoven gaat nauw samenwerken met MKB-Nederland. Voorzitter Jan van den Hoff van MKB Eindhoven en Jacco Vonhof van MKB-Nederland ondertekenden maandag 19 november een samenwerkingsovereenkomst.

 

Brainport regio Eindhoven

"Voor ons is het belangrijk een betere verbinding met de regio’s in het land te hebben", aldus Jacco Vonhof. "En het is mooi dat Brainport regio Eindhoven, een van de sterkste economische regio’s in ons land, zich nu bij ons aansluit. Door deze samenwerking klinkt de stem van het mkb in Den Haag nog veel krachtiger."

 

Betere contacten

Jan van den Hoff van MKB Eindhoven gaf aan dat het in het belang van de regionale mkb-ondernemers is om betere contacten met de landelijke organisatie te hebben. "Wij dragen in de regio bij aan de economische ontwikkeling met diverse programma’s, zoals MKB Werkt en MKB Groeit. Het is goed dat we onze stem via MKB-Nederland ook in Den Haag nu beter kunnen laten horen."

 

Nummer 1

Wethouder Stijn Steenbakkers van de gemeente Eindhoven hoorde het allemaal met genoegen aan. "We zijn hier de nummer 1 als het aankomt op economische groei. Het zijn de ondernemers die dat realiseren en het midden- en kleinbedrijf speelt daarin een heel grote rol."