Online meer verkopen

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
17-05-2022

Het project 'Online meer verkopen' is een samenwerking van MKB-Nederland en bol.com gericht op het opzetten en verbeteren van de online verkoopstrategie van mkb-ondernemers. In 2021 hielpen we ruim 900 ondernemers hun e-commercestrategie te bepalen met een scan en met persoonlijke adviesgesprekken. Dit deden we in samenwerking met brancheorganisaties INretail en Vakcentrum.

 

In 2022 zetten we de volgende stap met 'Boost je online business in 1 week'. Deelnemers krijgen dagelijks een e-mail en een podcastaflevering vol tips en inspirerende praktijkverhalen. Deze campagne helpt hen binnen vijf dagen hun e-commercestrategie naar een hoger niveau te tillen. Ook organiseren we de exclusieve masterclass 'Boost je online business in 1 dag', een fysiek event waarbij ondernemers nog meer hulp krijgen om hun business online te laten groeien.

 

Boost je online business in 1 week

Wil jij meer online verkopen? Doe dan gratis mee met 'Boost je online business in 1 week'! Vijf dagen lang ontvang je tips in je mailbox om je e-commercestrategie te verbeteren.

 

Meld je aan!

 

Boost je online business in 1 dag!

Wil je nog meer tips, tricks en inspiratie om jouw online verkoop te versterken? Meld je aan voor de exclusieve masterclass ‘Boost je online business in 1 dag’. Het wordt een middag met presentaties, workshops en mentorsessies over e-commerce anno nu.

 

Meld je aan!