KBvG

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact

 

De KBvG is een publiekrechtelijke organisatie en heeft als taak de goede beroepsuitoefening en de vakbekwaamheid van haar leden te bevorderen. Deze formele taak is vastgelegd in de Gerechtsdeurwaarderswet.

 

Gerechtsdeurwaarders zorgen ervoor dat beslissingen van de rechter ook worden nagekomen. Dit betekent dat mensen transacties durven aangaan. Daarmee zijn gerechtsdeurwaarders van grote waarde voor de economie. Als openbaar ambtenaar werken gerechtsdeurwaarders onafhankelijk en onpartijdig. Zij zijn betrouwbaar, integer en transparant over hun werk en houden altijd oog voor de mens achter de schulden.

 

Met bijna 1,8 miljoen huisbezoeken per jaar hebben gerechtsdeurwaarders veel inzicht in de Nederlandse schuldenproblematiek, ze komen immers persoonlijk in aanraking met schuldenaars en hun leefsituatie. De KBvG zoekt – onder andere gebaseerd op de data die inzichtelijk wordt bij de werkzaamheden van gerechtsdeurwaarders – continu naar duurzame oplossingen voor de maatschappelijke schuldenproblematiek, voor alle betrokken partijen.

 

Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders
Prinses Margrietplantsoen 49
2595 BR DEN HAAG
Tel 070 - 890 35 30
E-mail kbvg@kbvg.nl

www.kbvg.nl