Virtuele handelsmissie Golfregio: Verenigde Arabische Emiraten en Oman

22 Maart 2021

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
Datum:
Maandag 22 Maart 2021
Tijd:
tot en met donderdag 1 april
Locatie:
online
Doelgroep:
bedrijven en kennisinstellingen gericht op water, energie, agri&food en e-health
Kosten:
250 euro per organisatie (maximaal 2 deelnemers)

Heeft u innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen in de sectoren water, energie, voedsel of gezondheid? En wilt u zakendoen en contacten op- of uitbouwen in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) en Oman? Neem dan van 22 maart tot en met 1 april 2021 deel aan deze virtuele handelsmissie met Sigrid Kaag, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.

 

Ingrid Thijssen, voorzitter VNO-NCW en Jacco Vonhof, voorzitter MKB-Nederland, zijn de zakelijk missieleiders. Deze missie is volledig digitaal. U hoeft dus niet te reizen, maar kunt in één keer deze 2 landen virtueel bezoeken.

 

Deelname kan interessant zijn voor bedrijven en kennisinstellingen uit Nederland en de Nederlandse eilanden in het Caribisch gebied. Het gaat om organisaties die actief zijn in de volgende sectoren:

  • Water (watermanagement, drinkwatertechnologie, afvalwatertechnologie)
  • Energie (hernieuwbare energie: zonne-energie en waterstof, schone energietechnologieën, offshore energie, energietransitie)
  • Voedsel (agri & food, tuinbouw & uitgangsmaterialen)
  • Gezondheid (e-health)

De missie richt zich op bedrijven en kennisinstellingen die:

  • een beeld willen krijgen van de kansen en mogelijkheden in de VAE en Oman;
  • een netwerk in deze landen willen opbouwen of hun netwerk willen vergroten;
  • hun expertise willen delen om samen met partners in de regio een bijdrage te leveren aan de aanpak van de uitdagingen in de genoemde 3 landen.

EXPO Dubai 2021

Deze virtuele handelsmissie is ook de ideale opstap voor deelname aan de EXPO Dubai 2021. Vanaf oktober 2021 neemt Nederland deel aan de EXPO Dubai: de eerste wereldtentoonstelling in de Golfregio. Zes maanden lang presenteert ons land zich in deze dynamische regio onder het motto 'Uniting water, energy and food'. Deelname aan deze expo biedt Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen verschillende mogelijkheden om hun netwerk met de landen in de Golfregio te versterken. Ook vergroot het hun zakelijke kansen.

 

Kosten
Deelname kost 250 euro per Nederlandse organisatie (maximaal 2 deelnemers, deze prijs geldt ook bij 1 deelnemer). Dit is inclusief vrije matchmaking. Elke 3e en volgende deelnemer betaalt 125 euro. Voor georganiseerde matchmaking op maat betaalt uw organisatie 250 euro extra per land.

 

Deelname

Meld u via deze link aan voor deelname. Inschrijven is mogelijk tot het einde van de virtuele missie. Let op: elke deelnemer moet zich apart inschrijven.

Wilt u meedoen aan de georganiseerde matchmaking op maat? Meld u dan aan voor 1 februari 2021. Na deze datum is het alleen nog mogelijk om afspraken in te plannen voor de vrije matchmaking. Dit doet u zelf via het b2match-platform.

Deelnemende bedrijven moeten binnen de genoemde structuur en thema's van het programma vallen. Registratie betekent dus niet automatisch deelname aan deze missie.

Het naleven van de OESO-richtlijnen voor multinationals is een van de voorwaarden om te kunnen deelnemen aan deze missie. Om te beoordelen of uw bedrijf of organisatie voldoet aan deze voorwaarden, vragen wij u bij aanmelding om een MVO-zelfscan in te vullen.

 

Programma en meer informatie

Meer uitgebreide informatie is te vinden op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.