Twaalfde Middle East and North Africa Trade Dinner

15 Juni 2022

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
Datum:
Woensdag 15 Juni 2022
Tijd:
19.00 uur welkomstreceptie, 20.30 uur diner en programma
Locatie:
Sociëteit De Witte
Plein 24, 2511 CS Den Haag
Kosten:
235 euro excl. btw per couvert

Op 15 juni 2022 organiseert de Netherlands - Middle East and North Africa Business Council in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit en onze samenwerkingspartners MKB-Nederland en VNO-NCW het twaalfde Middle East and North Africa (MENA) Trade Dinner.

 

Naast vertegenwoordigers van het bedrijfsleven zijn alle Nederlandse ambassadeurs in de Arabische landen en alle Arabische ambassadeurs in Nederland ook voor dit diner uitgenodigd. Verder zullen vertegenwoordigers van de ministeries van Buitenlandse Zaken en Economische Zaken aanwezig zijn. Er zal tijdens deze avond uitgebreid gelegenheid worden geboden om met de aanwezigen te netwerken.

 

Het MENA Trade Dinner zal worden gehouden in de fraaie Sociëteit De Witte aan het Plein 24 te Den Haag.

 

In voorgaande jaren was het MENA Trade Dinner, met focus op de relaties tussen Nederland en de MENA-regio, hét netwerkevenement van het jaar.

 

Het programma begint met een welkomstreceptie om 19.00 uur, gevolgd door het diner en programma om 20.30 uur. Wij zullen binnenkort de keynote-sprekers aankondigen.

 

Aanmelden per couvert
De prijs voor een couvert bedraagt € 235,- (excl. BTW).
U kunt zich uitsluitend aanmelden via het bijgevoegde aanmeldformulier, graag per e-mail retourneren aan Marian Reijnen: reijnen@vnoncw-mkb.nl.

 

Aanmelden voor een tafel voor 10 personen
Voor diegenen die gasten voor dit diner willen uitnodigen wordt de gelegenheid geboden een 'eigen' sponsortafel te reserveren à € 2.495,- (excl. BTW) voor 10 personen.

 

Op basis van onze ervaring van voorgaande jaren verwachten wij ook in 2022 een grote belangstelling en we geven u daarom in overweging zich snel voor deelname aan te melden. U kunt zich inschrijven tot uiterlijk 10 juni 2022.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marian Reijnen, Director Netherlands - MENA Business Council: telefoonnummer +31 70 349 0258 of e-mail reijnen@vnoncw-mkb.nl.

 

Dress code: Tenue de Ville

 

Wij hopen u op 15 juni 2022 te mogen verwelkomen!

 

Salim Rabbani
Chairman
Netherlands - MENA Business Council