Maliecafé: 'Het overvolle stroomnet - verduurzaming onder hoogspanning? '

05 Juni 2023

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
Datum:
Maandag 05 Juni 2023
Tijd:
16.00-17.00 uur
Locatie:
Malietoren, Den Haag
Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag

Het overvolle stroomnet - verduurzaming onder hoogspanning?". Onder die noemer vindt het volgende Maliecafé van VNO-NCW en MKB-Nederland plaats op maandag 5 juni (16.00-17.00 uur). Tijdens een inspirerend uurtje gaan we in gesprek met Daan Schut (CTO Alliander) en Barabara Huneman (voorzitter Cluster-6).
 
Daan Schut geeft in vogelvlucht een overzicht wat er in het land gebeurt op het gebied van verduurzaming en de verstopping van het elektriciteitsnet (netcongestie).
Barabara Huneman neemt ons mee in de ervaringen vanuit het zesde industriecluster, met allemaal industriebedrijven verspreid over het hele land. Wat betekent netcongestie voor bedrijven in het zesde cluster, bijvoorbeeld als zij verder weg liggen van knooppunten? Wat zijn de mogelijkheden? En hoe gaan zij met zijn allen de klimaat- en verduurzamingstransitie vormgeven? De vragen liggen voor het oprapen en het belooft een boeiende en leerzame middag te worden.

Het Maliecafé heeft als altijd plaats onder de vrolijke leiding van dagvoorzitter en comedian Esther van der Voort. We kijken uit naar je inbreng en vragen. Locatie is de Malietoren in Den Haag. Inloop is vanaf 15:45 en we starten klokslag 16:00 uur (tot 17.00 uur) met aansluitend een netwerkborrel.
 
Aanmelden is gratis en kan snel en simpel hier.