EZK Energy Award 2021

27 Januari 2022

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
Datum:
Donderdag 27 Januari 2022
Locatie:
Online
Kosten:
Gratis

Werkt u - nu of binnenkort - als ondernemer of gemeentehandhaver aan hernieuwbare warmte? Duurzame energie-opwek? Of het besparen van energie? Dan is dit evenement iets voor u. Van 24 tot en met 27 januari 2022 vindt voor de 6e keer het EZK-evenement: Partners in energie-uitdagingen plaats.

 

Na uw deelname bent u niet alleen geïnspireerd door de mooie energie-initiatieven van Nederlandse ondernemers. Ook uw kennis over de 3 thema’s (energiebesparing, opwek van duurzame energie en hernieuwbare warmte) is dan weer helemaal up-to-date. Op 24, 25 en 26 januari 2022 kunt u online sessies volgen over deze thema's. Op 27 januari is de feestelijke afsluiting met de uitreiking van de EZK Energy Award.

 

6 online sessies

Van maandag tot en met woensdag kunt u kiezen uit 6 online sessies in totaal. Elke dag zijn er 2 sessies, elk over één van de thema’s: besparing, opwek en warmte. U kunt 2 sessies op één dag volgen. Elke sessie zit vol met informatie en inspiratie die u niet wilt missen.

 

Feestelijke afsluiting

Op de laatste dag, donderdag 27 januari 2022, sluiten wij af met keynote-speeches van prominente sprekers. Zoals u van ons gewend bent, zijn dit ook dit jaar vooraanstaande personen uit de samenleving. Zij houden zich bezig met de verduurzaming van onze fysieke leefomgeving. Ook bent u getuige van de EZK Energy Award-prijsuitreiking. De slotdag wordt live of online gehouden. Dit is afhankelijk van de coronamaatregelen op dat moment.

 

Meer informatie en aanmelden via de website van RVO.