BLOEI, een 'groei met Google'-event

08 March 2021

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
Datum:
Monday 08 March 2021
Tijd:
13.00-17.00 uur
Locatie:
online

Als kennispartner van MKB-Nederland helpt Google ondernemers via de Digitale Werkplaats verder in hun digitaliseringsproces.
Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag, een geweldig moment om vrouwen die ondernemer zijn onder de aandacht te brengen, te helpen en te inspireren. Daarom organiseert Google het online event BLOEI.

 

Ondernemen is lef hebben, zeker in deze tijd. BLOEI biedt een bijzonder programma op maandagmiddag 8 maart met inspirerende sprekers als Chantal Janzen (&C), Naima Amdaouech (Punch! Club), Emilie Sobels (#workmode) en Anita Abaisa (BlackLadiesTalk).

 

Leer van de besten en hoor welke pieken en dalen zij hebben doorstaan om hier te komen.

Ontmoet andere inspirerende vrouwen, leer eenvoudig een webshop op te zetten en verbeter je digitale vaardigheden tijdens een van de workshops.

 

Geef jouw bedrijf, je website of webshop én jezelf een boost! Meld je gratis aan voor BLOEI, een #groeimetgoogle event voor en door ondernemers.

 

Meld je aan via g.co/iwdbloei

 

De Nederlandse economie heeft het afgelopen jaar een flinke klap gekregen. De inzet van technologie kan het economisch herstel versnellen en daarom wil Google voor eind 2021, in samenwerking met o.a. MKB-Nederland, een half miljoen Nederlandse ondernemers en particulieren helpen.