Betaalme.nu - tijdig betalen aan het mkb

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
15-01-2018

Betaalme.nu streeft ernaar dat een betalingstermijn aan mkb-ondernemers van maximaal 30 dagen de norm wordt in het bedrijfsleven. Als mkb-ondernemers sneller worden betaald, worden ze minder kwetsbaar en hebben ze meer financiële ruimte om te investeren.

 

Grote bedrijven spelen een belangrijke rol bij Betaalme.nu. Deze ondernemingen hebben veel leveranciers uit het mkb. Sinds de oprichting hebben 60 grote bedrijven en instellingen zich aangesloten bij Betaalme.nu. Zij hebben elk een manifest opgesteld over hoe zij bijdragen aan tijdige betaling aan hun leveranciers uit het mkb. Dankzij de deelname van deze bedrijven worden op dit moment zo’n 230.000 leveranciers geholpen.

 

Betaalme.nu richt zich ook actief op ondersteuning van de mkb-ondernemers. De praktijk leert dat deze ondernemers hulp kunnen gebruiken bij het optimaliseren van hun Order to cash proces om sneller betaald te worden. Zo wil Betaalme.nu deze ondernemers helpen met kennis die ze aanbiedt samen met kennispartners. Het gaat dan om expertise over contracteren, digitaal factureren, debiteurenbeheer.

 

Daarnaast kunnen ondernemers met vragen en klachten terecht bij het Betaalme.nu MKB Loket. Betaalme.nu kan in overleg met de leverancier bemiddelen naar een snellere betaling.

 

Meer weten? Neem contact op met het secretariaat van Betaalme.nu.

 

MKB-Nederland onderzoekt ook jaarlijks betaaltermijnen van (lokale) overheden. Kijk daarvoor op Snellerbetalen.nl.